keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Blogistanian kesälukumaraton 26.6

Muutaman mutkan kautta löysin sattumalta lukumaratonin. Tarkoitus on lukea kahdenkymmenenneljän tunnin ajan kirjoja kestävyyslajina. Säännöt ja info Hyllytontun höpinöitä -blogista. Se on jo viides järjestetty, mutta minun ensimmäinen.

Ja mitä minä ajattelin itse? Helpointa olisi ehkä lukea kirjoja 00:00-00:00. Muuten on pakko nukkua välissä ja kunnianhimoisena en sitä tee (tai ainakin toivon niin, väsyttäessä voi mieli muuttua). 

En vielä tiedä menisinkö kirjastoon vai en. Toisaalta minulla on lainassa kyllä 27 kirjaa, mutta kesätauot ovat rasittavia. En tiedä edes mitä lukisin maratoniin. Noh, ehkä huomenna teen listan vaihtoehdoista. Jotain lyhyitä tai keskipituisia. Keskipituisilla voisi aloittaa ja loppuun kohden lyhyempiä, jotta varmasti ehdin lukea kesken olevat.

Saa nähdä yritänkö nukkua torstain ja herätä ennen keskiyötä. Se tarkoittaa, että voisin jatkaa samaa unirytmiä sinne asti (kuuteen valvominen on tämän kesän ennätys), ja valvoa torstaina erityisen pitkään ja nukkua koko päivä. 24 tuntia hereillä menee kyllä hankalimman vaiheen yli päästyä. Viime talvena joulun jälkeen jäi nukkuminen öisin vähälle, kun tuijotin milloin mitäkin kautta eri sarjoista ja ennätys taisi olla arvioltaan 36 tuntia ylhäällä. Silloin eivät silmät pysyneet auki ja nukahdin pakolla.

Postauksia varmasti riittää ennen, kesken ja jälkeen maratonin.

Ehkä tästäkin selvitään?

Elina

2 kommenttia:

 1. 24 tuntia menee kyllä valveilla ihan hyvin, mutta hiukan alkaa loppupuolella väsyttää :D Oma ennätys on kait jotain aamukuudesta seuraavan päivän iltapäiväkolmeen, eli 33 tuntia?

  Tsemppiä maratooniin, säätele loppuun jotain jännää hereillä pitävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee kyllä jo muutaman tunnin pidempään valvoessa olo, että väsyttää. Siinä vaiheessa pitää vaan sinnitellä ja se loppuu. Sen kyllä tunnistaa milloin tulee raja vastaan, siinä vaiheessä ei pysy hereillä enää millään. :D

   Pitää yrittää löytää. Jotain nuorten dekkareita jos löytyisi kunnollisia. Remestä jonkin verran olen lukenut (nuorten kirjallisuutta), mutta oli kyllä niin tylsää etten toisten kokeile ainakaan kyseistä sarjaa hetkeen. Mutta ehkä jotain löytyisi ensi viikolla kirjastosta. :)

   Poista

Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro mielipiteesi.

Jos haluat kommentoida anonyyminä tai toiselta tililtä, klikkaa "Kommentti nimellä" oikeaa puolta ja valitse tili. Jos painat nimetöntä, kommentoit ilman tietoja itsestäsi.