torstai 18. kesäkuuta 2015

Oulun kirjastojen lukuvinkit

Minulla ei pitänyt olla lukemisesta mitään tietoa. Siinä vaiheessa päädyinkin Oulun kirjastojen sivuille joilla alunperin tutkin lähinnä eri kirjastoja. Ja keräsin tietoa Oulun pääkirjastosta. Ja löysin mahtavia vinkkejä. Nyt sitten on suunnitteilla pieni retki pääkirjastoon, enkä tiedä pitäisikö varata kaikki suosiolla lähikirjastoon ja yrittää nousta huomenna aikaisin (muistakaa: suhteellinen käsite) hakemaan varauksia vai riskillä ettei retki onnistukaan tai iskee ramppikuume (ei tiedä mistä hakea) varata ne Ouluun. Joka tapauksessa, tässä pieni lista mitä löysin.

  1. Tuija Lehtinen: Tyttö elää kesäänsä
  2. Marja-Leena Tiainen: Pikkuskini
  3. Hellevi Salminen: Hello, I love you
  4. Emmi Itäranta: Teemestarin kirja
  5. Johan Harstad: Darlah: 172 tuntia Kuussa
  6. Veronica Rossi: Paljaan taivaan alla
  7. Alice Kuipers: Terveisin äiti
  8. Ally Condie: Tarkoitettu
Linkki
Yllätyin hieman suosituksista. Mutten kauaa jaksanut olla yllättynyt, kun tein hienoja löytöjä. Aiemmin luettujakin oli, osa löydetty kyseiseltä listalta ja osa ei. Kolmetoista syytä, Salaperäisen huippumallin tapaus, Illallinen vampyyrin kanssa, Pelko ihmisessä, Outolintu, Poika, Ylismaan Gregor, Iskelmiä, Yön valitut, Kesytön ja Jäljellä. Voin ilolla suositella jokaista, ainoastaan Salaperäisen huippumallin tapaus on vähän niin ja näin, hyvä kirja, mutta en tiedä kuinka monta jaksaa kiinnostaa. Remeksen kirjoja olen lukenut, muttei iske minuun. Hanna Kökön kirjoja olen lukenut ja muistaakseni ihan ok. Karou, savun tytärtä ja Karikkoa useammin suositeltu.

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro mielipiteesi.

Jos haluat kommentoida anonyyminä tai toiselta tililtä, klikkaa "Kommentti nimellä" oikeaa puolta ja valitse tili. Jos painat nimetöntä, kommentoit ilman tietoja itsestäsi.