sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pohdintaa lukumaratonista (26.6)

Olen nyt monta kertaa yrittänyt laskea montako tuntia minä oikeastaan luin. Tarkkaa tulosta en tiedä, mutta arvioltaan 14-16 tuntia. Lukuvauhtini nyt yleensä on se sata sivua tunnissa, hieman kirjasta riippuen. Paha puuska tuli luettua puolessa tunnissa 75 sivua, mutta se oli eräänlainen runokirja ja sivuilla oli paljon tyhjää.

Muistan jumittaneeni ainakin kolmessa kirjassa. Salaisuuksien merkit meni nopeasti tarkalleen kolmessa tunnissa. Paranormaalin aloitus oli vaikea ja sen aikana tuli paljon taukoja. Nukuin ja kävin kaupassa. Luin kirjaa jotain kolmesta neljään tuntia. Punaiset tulppaanit oli hieman tylsähkö ja loppu meni suoraan sanoen lähes kokonaan ohi, isot jutut muistan. Luin sitä noin neljä tuntia. Ikuisuuskoodin ajattelin menneen nopeasti. Hieman tylsempi kuin sarjan muut osat. Sitäkin luin sen neljä tuntia. Paha puuska jäi idealtaan hieman epäselväksi, mutta se oli viihdyttävä ja luin sen puoleen tuntiin.

Eli noin viisitoista tuntia tuli luettua.

Usea kirja tuntui hieman sekavalta, mutta en usko sen johtuvan suoraan kirjastakaan. Todennäköisesti enemmänkin minun syy.

Maraton oli kiva kokemus, eikä takuulla jää viimeiseksi maratoniksi. Kirjojen valinta oli vaikeaa, mutta olin kyllä tyytyväinen kaikkiin. Vaikka hieman jumitin, mikään kirja ei ollut huono. Myöhemmin harmittelin, etten lukenut Yön eläjää, mutta nyt olen lähinnä tyytyväinen. Se ei olisi ollut hyvä kirja tähän.

Hieman selailin muitakin blogeja aina kun kirjauduin Bloggeriin, mutta ne olivat lähinnä niitä joita olin lukenut jo pidemmän ajan. Nyt jälkeenpäin selailen noita maratonpostauksia kaikista blogeista. Itsellä kirjat ulottuvat vain blogiin ja Goodreadsiin, muita sivustoja en edes ole miettinyt, enkä jaksa alkaa selailemaankaan niistä tuloksia.

Itse olen erittäin tyytyväinen. Hieman väsynyt, koska yöunet ovat olleet jo tasan viikon huonot. Kirjoista tuskin tulee kovinkaan pitkiä postauksia, koska muisti pettää minulla jo parin päivän päästä kirjan lukemisesta...

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro mielipiteesi.

Jos haluat kommentoida anonyyminä tai toiselta tililtä, klikkaa "Kommentti nimellä" oikeaa puolta ja valitse tili. Jos painat nimetöntä, kommentoit ilman tietoja itsestäsi.