torstai 23. heinäkuuta 2015

Pieni kooste 27.6 - 23.8

(kuva puuttuu)

Harmittaa. Blogi on taas hieman kuollut, mutta en saa oikein mitään luettua. Ehkä Darlah 172 tuntia kuussa seuraavaksi, joten lupaan kirjoittaa siitä (tai ainakin yrittää).

Lukumaratonin jälkeen olen lukenut Timo Parvelan Sammon vartijat -trilogian loppuun, Kate Thompsonin Yön eläjän, Holly Smalen Kohellusta korkokengissä ja Ally Carterin Suloinen huijari. Pari päivää sitten luin Ally Condien Tarkoitettu, ja siitä saattaisin vielä jotain kirjoittaa jos muistaisin. Veronica Rothin Uskollinen tuli luettua eilen kun se vihdoin saapui. Kerkesin jo aloittaa postausta, mutta sitten poistin sen. Kaksi sanaa: en pidä. Ehkä pitää lukea se uudestaan, tällä hetkellä en vain osaa sanoa mitään järkevää. Ja tänään luin Merja Jalon Älä luovuta, Nea, mutta siitäkään en pitänyt.

Olen yrittänyt lukea monta päivä Ian Caldwellin ja Dustin Thomasonin Neljäs siirto -kirjaa. Ei valittamista, mutta pohjustaa pohjustaa ja vielä kerran pohjustaa.

Toisin sanoen ei ole mennyt kovin hyvin blogin kannalta, mutta eiköhän tästä taas elvytä hitaasti. Luetut kirjat tosin näkee Goodreadsissa mahdollisten pienten arvostelujen kanssa.

Elina

2 kommenttia:

 1. Blogista ei kannata ottaa turhaan paineta. Muistuta itseäsi siitä, ketä varten kirjoitat sitä. Itseäsi. Sitä paitsi, jos sinusta on kiva kirjoittaa, muistakin on kiva lukea.
  Joskus on vain kausia, jolloin blogaaminen tai lukeminen ei kiinnosta. Silloin kannattaa vain antaa olla, ettei touhusta mene kokonaan ilo. :)

  Toivotaan uutta intoa blogailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! :) Kauan sitten olen kirjoittanut ensimmäisessä blogissa juuri ennen blogin loppua enää vain lukijoille ja hävettää vieläkin. Muistan liiankin selvästi tekstin laadun. Onneksi 'todisteita' ei ole jäljellä. :D

   Kiitos! :) Kyllä se varmasti taas tästä lähtee.

   Poista

Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro mielipiteesi.

Jos haluat kommentoida anonyyminä tai toiselta tililtä, klikkaa "Kommentti nimellä" oikeaa puolta ja valitse tili. Jos painat nimetöntä, kommentoit ilman tietoja itsestäsi.