tiistai 3. tammikuuta 2017

A to Z Challenge (Location Edition) ja Around the World Through Language

A to Z Challenge (Location Edition)
"Tässä haasteessa luet kirjoja kaupungeista, osavaltioista, provinsseista ja maailmoista, jotka sopivat jokaiseen kirjaimeen aakkosista. Voit käyttää yhden paikan per kirja ja voit käyttää fiktionaalisia paikkoja.

Englanniksi haaste, englanniksi aakkoset. Ajattelin tosin yrittää tehdä extrana suomalaisia aakkosia, en tiedä tuleeko mitään. Eli aakkosia on 26 (A:sta Z:aan). Minä pyrin tekemään 16 ja toivottavasti ylikin. Vaikeuksia näin ylipäätään tulevat tuottamaan Q, Z, X, W ja Y. Ajattelin kyllä käyttää myös taloja ja kouluja tähän haasteeseen. Olen miettinyt haasteeseen tähän mennessä Bermudan kolmiota, Poltettua maata, Jupiterin leiriä (tai jotakin sinnepäin), Viaporia ja Hogwartsia. Lisään paikat lukemallani kielellä.


Around the World Through Language
"Lue kirjoja, jotka on alunperin julkaistu muulla kuin omalla kielelläsi."

Tästä tulee vaikea. Saan nyt ainakin englannin ja ruotsin ja saksan kohtuullisen helpiosti. Sitten mietin ranskaa, viroa, norjaa, islantia ja venäjää. Venäjä arveluttaa eniten. Tavoitteeni on siis 8 kirjaa. Ehkä enemmänkin, mutta tuskin. Yritän päästä nyt ensin edes tuohon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro mielipiteesi.

Jos haluat kommentoida anonyyminä tai toiselta tililtä, klikkaa "Kommentti nimellä" oikeaa puolta ja valitse tili. Jos painat nimetöntä, kommentoit ilman tietoja itsestäsi.